Top

Eye Q fiskeolie

eye q fiskeolie

Med nogle fiskeolier kan kvaliteten være tvivlsom, eftersom nogle fiskeolier er harske. Dette behøver du aldrig være i tvivl om, med Eye Q fiskeolie. Med denne fiskeolie opnår du 100% effekt i hver pille.

Eye Q har længe været det populære valg

Eye Q har længe siddet med føretrøjen når det gjalt fiskeolie – og det er bestemt heller ikke uden grund. Fisken som bliver brugt til at udvinde olien hos Eye Q er af bedste kvalitet, og det er kun det bedste af fisken som bliver brugt til at lave fiskeolie.

Hvordan klare Eye Q sig, i forhold til andre fiskeolier?

Hos fiskeolien.dk mener vi at Eye Q klare sig suværent i forhold til andre fiskeolier. Mange andre fiskeolier er harske (råddne), hvilket betyder at fiskeolien ingen virkning har. Det er bestemt ikke tilfældet hos Eye Q fiskeolie. Avisen BT lavede for nygeligt en test af de populære fiskeolier der findes. Det fremgik at Eye Q var den bedste fiskeolie på markedet, da den ingen råddenhed havde.

Før: 529 DKK
Nu: 459 DKK

button

Prisen

Denne fiskeolie koster 459 kroner, hvilket hos mange kan fremstå som en pebret pris – men det er det ikke. Selvom du kan finde andre discount fiskeolier til en brøkdel af prisen, får du mest for pengene med Eye Q fiskeolie. Kvaliteten er i top, hvilket sikre at det er pengene værd i forhold til at købe discountfiskeolie.

Pris: 459 kr.

Antal: 360 kapsler

Intelligent fedtsyresammensætning

Det er en anderledes fiskeolie, med et højere indhold af EPA i forhold til DHA omega-3 fedtsyre, hvilket er godt for dit kolestorol-tal.

Kirunalolien er fremstillet af små fisk (sardiner og ansjoser) som kombineres med kæmpenatlysolie, som er en plante med højt omega-6 indhold. Derefter gennemgås olien en patenteret proces, som bevarer det høje indhold af naturlige fedtsyrer.

Flerumættede fedtsyrer er vigtige og findes i alle celler. Fedtsyrer har mange vigtige funktioner bl.a. som byggesten i cellemembranerne.

No comments yet.

Skriv et svar

Classensgade 61 3. th. 2100 København Ø | tel: +45 21 72 95 12