Top

Fiskeolie test – Hvilken fiskeolie er bedst?

Velkommen til vores ultimative fiskeolie test!

Vi ved godt hvor uigennemskuelig og besværlig fiskeolie kan være – derfor vil vi gerne hjælpe. Vi har gennem tiden testet alle de forskellige fiskeolier der findes på markedet, så du nu får et godt overblik over dine muligheder. Det bedste produkt vil du finde øverst.

Hvilke tests findes der udover denne?

Gennem tiden er der lavet forskellige test af fiskeolie. Blandt andet har BT lavet en test af fiskeolie, med henblik på harskhed. Derudover findes der IFOS (International Fish Oil Standards) som er det officielle testcenter af fiskeolie. De er et af de strengeste og mest pålidelige testere der findes, og de fleste velrenommerede fiskeolier har et IFOS-mærke på indpakningen. På IFOS-mærket kan du finde objektiv information om produktets renhed (PCB, Dioxiner eller tungmetaller i råmaterialet samt TOTOX-værdi).

Eye Q

Eye Q – Testvindende fiskeolie

Eye Q fiskeolie er nok et af de mest populære valg, når det kommer til fiskeolie. Af flere webshops er den blevet kåret til “bedste fiskeolie”, hvorfor flere eksperter anbefaler netop Eye Q. Fiskeolien skiller sig især ud fra mængden når vi kigger på hvilke fisk der er brugt til udvinding af denne fiskeolie. Fiskene som er brugt (sardiner og antjoser) lever kun én sæson; det betyder både en minimal risiko for tungmetaller i fiskeolien, men også bæredygtig fiskeri, så du kan have god samvittighed, når du køber Eye Q fiskeolie. Derfor vinder Eye Q vores test.

Bedste tilbud lige nu

Du har også mulighed for at købe en stor fiskeoliepakke fra Eye Q, og spare massere af penge. Men skynd dig – Tilbuddet kører kun i en kort periode. Gå til tilbud her!

 

 

 

button

krill-60

Omnikrill – Stor mængde Omega-3

Nej, vi indrømmer det. Omnikrill er ikke udvundet af fisk, og er derfor ikke fiskeolie. Men det er så godt et produkt, at vi alligevel ville have det med. Der er lavet flere undersøgelser, som viser at krillolie har en hurtigere og kraftigere effekt hvad angår omega-3. Det er måske også derfor at Omnikrill i september 2011, kort tid efter udgivelsen af produktet, blev kåret til Årets Helsekostprodukt af de danske helsekostbutikker. Omnikrill kommer på en andenplads grundet:

    –  Den gode kvalitet

    –  Sundhedsmæssige effekt baseret på det høje indhold af aktive stoffer

    –  Omtanke for miljøet

Gå til billigste forhandler

Eskimo-3-187x300Eskimo-3 – Naturlig fiskeolie

Mange vælger Eskimo-3, baseret på det grundlag, at eskimo-3 formentlig er den mest naturlige fiskeolie der findes. Eskimo-3 er en naturlig fiskeolie som ikke indeholder en kemisk opkoncentration af omega-3. Hvis du derfor spiser fiskeolie, for at få omega-3 er eskimo-3 måske ikke det bedste valg for dig. Hvis du derimod søger en fiskeolie med en naturlig koncentration af omega-3 svarende til fed fisk er Eskimo-3 et godt valg.

På indpakningen af Eskimo-3 står der også “Med Pufanox”, men hvad er det, og hvorfor er det så godt? Pufanox er en patentanmeldt blanding af antioxidanter, der er tilsat for at holde olien i flasken frisk længst mulig. Du finder ikke Pufanox i andre fiskeolier.

Gå til billigste forhandler

omega12Bodylab fiskeolie – Spar med hele pakken

Bodylab.dk er muligvis den førende webshop indefor kosttilskud og proteinpulver. De er kendt for selv at producere de fleste af deres produkter, så man kan spare massere af penge ved at handle hos dem. Nu har de lavet en billig og god fiskeolie, hvor man får massere af omega-3. Fiskeoliepakken består af 12 x 240 fiskeoliekapsler. Så er der fiskeolie nok til hele familien!

Gå til billigste forhandler

 

Classensgade 61 3. th. 2100 København Ø | tel: +45 21 72 95 12