Top

Fiskeolie til børn og babyer

fiskeolie til børn

Kilde: buzzle.com

Børn og babyer er i voksealderen, og det er derfor vigtigt at de får en sund og nærende kost. Derfor er det også vigtigt at de får sunde fedtstoffer såsom Omega-3, hvilket bedst fås gennem fisk. Desværre er det de færreste børn som faktisk kan lide fisk.

Det voksne som ikke kan lide fisk ofte gør, er at spise fiskepiller. Det kan dog for børn være langt mere motiverende at få fiskeolien gennem f.eks. vingummi, eller andre søde sager, i stedet for at skulle sluge de store piller på daglig basis.

Nu vil give fem bud på gode fiske kosttilskud til børn.

Eye Q Chews tyggekapsel med jordbærsmag

eye-q-chews-360.wm

Hvis du ikke vil gå på kompromis på dit barns sundhed er Eye Q tyggekapsel absolut et godt valg. Eye Q er mest kendt for den gode kvalitet af fiskeolien, og anbefales af mange eksperter. Prisen ligger selvfølgelig også derefter. Vi har fundet Eye Q Chews tyggekapsel billigst for 489 kroner. Til gengæld indeholder denne pakke 360 tyggekapsler som svare til 1,3 års forbrug.

Hvis du synes at det er lige lovlig meget, findes der også en pakke med 180 tyggekapsler.

 

>> Gå til billigste forhandler <<

AppelsinEskimo -kids

Ganske udmærket fiskeolie, til billige penge. Fiskeolien i “Eskimo kids” er meget ren, og indeholder de vigtige fedtsyresammensætninger, som er vigtig for alle børns velbefindende. Desuden har fiskeolien en smag af appelsin, som mange børn godt kan lide at drikke. Priser fra kun 133 kroner.

 

>> Gå til billigste forhandler <<

kids-zooKids Zoo fisk

Tygge-vitaminpiller som indeholder fiskeolie. Smagen falder i god jord hos de fleste børn, og du behøver ikke bekymre dig om tilsætningsstoffer. Kids Zoo fiskeolie er et godt alternativ til Eye Q tyggekapsel hvis du ikke har pengene til det.

Kids Zoo fiskeolie består af tyggepiller, med sød smag.

>> Gå til billigste forhandler <<

Husk også de andre vitaminer

Omega-3, og alle de andre sunde fedtstoffer som fisk indeholder, er altid godt. Det giver en stabil sundhed, og en solid sundhed for de første år af dit barns liv. Men den ideelle kost er naturligvis en varieret kost, hvor man får lidt af alt fra madpyamiden. Noget som man især ikke kan få børn til at spise er grøntsager. Og her kan en saftpresser være meget behjælpelig – du kan se en test af saftpressere her. Et daglig glas saft af alverdens sunde grøntsager, er som regel nok for at inddække barnets behov for de sunde vitaminer som grøntsager. Og hvis du også kommer lidt sødt i, som eksempelvis lidt appelsin, er det garanteret en sikker vinder hos barnet.

Hvordan får man børn til at spise fisk?

Fiskeolie er et fint supplement til fisk. Men det er vigtigt at dit barn også får naturlig fisk, da der er mange andre fordele ved fisk, som fiskeolien ikke har.

Man kan ofte få børn til at spise ting de siger de ikke kan lide, ved at engagere dem i at spise fisken. Få eventuelt dit barn til at hjælpe dig med at tilberede fisken så vedkommende er med til at lave den mad der skal spises.

No comments yet.

Skriv et svar

Classensgade 61 3. th. 2100 København Ø | tel: +45 21 72 95 12