Top

Fiskeolie til gravide

gravid fiskeolieEn graviditet kan være en stor omvæltning for kroppen; Ens madrutiner ændres drastisk, og de fysiske aktiviteter man tidligere kunne lave, er måske umuligt nu. Under graviditeten er det også vigtig som aldrig før, at spise en sund og nærende kost, så dit barn kan få en god start på livet. Og hvad er sundere end fiskeolie af god kvalitet, med en masse Omega-3?

De fleste ved sikkert, at det er sundt at spise fisk. Faktisk anbefales det af eksperter, at man spiser minimum 2 gange om ugen. Desværre er det de færreste der gør det – måske begrundet den lange og besværlige tilberedning det kræver. Men med fiskeolie får du alle de sunde fedtsyrer som er vigtige for kroppen. Og det bedste er, at det kun kræver at sluge et par piller om dagen.

Vi anbefaler:

omega12Omega-3 fiskeoliepakke – Med lavt indhold af tungmetaller

Tilbyd dit barn en god start på livet. Med omega-3 fiskeoliepakke spare du 55% på en kvalitetsfiskeolie, med lavt indhold af tungmetaller

Omega-3 fiskeoliepakken er udvundet af sardiner og ansjoser, så dit barn får et lavt indhold af tungmetaller når du spiser kapslerne. Et godt valg for både dig og dit barn!

button

 

Anbefales det, at spise fiskeolie under graviditeten?

Nogle kvinder som bliver gravide, kan blive i tvivl om det anbefales at spise fiskeolie under graviditeten. Man siger, at man ikke må spise alt for mange fede fisk (fisk højt i fødekæden) da de ofte indeholder mange tungmetaller. Det farlige ved tungmetaller er, at det aldrig naturligt vil kunne komme ud af kroppen igen. Det betyder altså, at hvis du spiser for mange fede fisk under graviditeten, vil du tilføre tungmetaller til dit barn. Men hvis du derimod spiser små fisk langt nede i fødekæden, vil du ikke få nær så mange tungmetaller. Derfor anbefaler vi bodylab Omega-3, som er lavet udelukkende af sardiner og ansjos

Der er ikke fortaget nogen forskning som viser at fiskeolie skader hverken dig, eller barnet under graviditeten. Men til gengæld er det modsatte heller ikke bevist. Derfor anbefaler Farmaceut Lars F. Nørgaard fra Apoteket.dk ikke at spise tilskud under graviditeten. Min mening er dog, at du ikke behøver at være bekymret. Grunden til at eksperter ikke anbefaler fiskeolie til gravide er for at være på den sikre side, netop fordi der ikke er lavet nogen forskning på området. Med fiskeolie får du følgende sundhedsmæssige fordele:

  • Styrket knogler – Forskning har vist, at folk som spiser langkædede flerumættede fedtsyrer har stærkere knogler, og reducerede forekomster af knogle relaterede forhold. Der er ingen tvivl om, at calcium i kosten er vigtig for knoglens opbygning, men flere undersøgelser viser også, at fiskeolie er vigtig.
  • Forebyggelse af kræft – Kræft er en frygtlig ting at udsættes for – patient såvel som vedrørende. Ikke desto mindre, er det desværre ikke et sjælent syn i Danmark. Når du og dit barn indtager fiskeolie, beskyttes i mod en lang række former for kræft, og formindsker risikoen for at blive offer for denne frygtlige sygdom.
  • Bedre kolestorol-tal – Især ældre mennesker kan have problemer med kolestorol-tallet, og her kan fiskeolie være til stor hjælp. En af grundende til at fiskeolie er så populær, og en af de største fordele du vil opleve ved fiskeolie er sundere kolestorol.
  • Og meget mere..

Så slå til nu på den, efter vores mening, bedste fiskeolie. Der er lige nu et tilbud hos webshoppen bodylab på Omega-3 pakken.

 

Classensgade 61 3. th. 2100 København Ø | tel: +45 21 72 95 12