Top

OmniKrill fiskeolie

krill-60Har du ledt efter den bedste krill at købe? OmniKrill er efter vores mening, det bedste helseprodukt hvor du får både omega 3, 6 og 9.

Biosym, som er producenten bag produktet, udviklede for kort tid siden denne fiskeolie ved navn OmniKrill – En intelligent fiskeolie, som bimler af sundhed. Helseproduktet blev da også taget godt imod, da det i september 2011, kort tid efter udgivelsen af produktet, blev kåret til Årets Helsekostprodukt. Kåringen fandt sted på den årlige Helsam Messe.

Hvordan er olien udvundet?

Olien som findes i disse fiskepiller er udvundet af et krebsdyr ved navn krill, bedst kendt som lyskrebsen. Krill’en er fanget fra havet omkring Antarktis. Lyskrebsen er på størrelse med en lillefinger, men vejer endnu mere. Krebsdyrne er i øvrigt fanget i områder, som er uforurenede og som stort set er uberørt af menneskeliv. Det sikre, at uønsket forurening ikke ender i OmniKrill.

Prisen – Hvor købes OmniKrill billigst?

Prisen for OmniKrill ligger på omkring 399 kroner afhængig af hvor mange kapsler du køber. Det er en meget billig pris, i forhold til hvor meget man egentlig får for pengene. Kvaliteten af OmniKrill er usammenligneligt i forhold til andre discount fiskeolier, som kun er et par kroner billigere. Derfor undre det mig at prisen på OmniKrill er så lav, når nu man får så meget for pengene.

Vi har tjekket de fleste priser på omnikrill –  både i fysiske butikker og på nettet. Vi har fundet ud af, at omnikrill findes billigst på nettet (dette gælder i øvrigt de fleste helseprodukter). VI har fundet OmniKrill billigst hos en webshop ved navn Helsehelse.dk, hvor en pakke OmniKrill á 150 kapsler kun koster 349 kroner.

button

Køb hele pakken, og spar penge!

Biosym har også lavet andre gode produkter. Blandt andet har de lavet andre gode helseprodukter som eksempelvis OmniMin som holder den samme kvalitetsstandart som OmniKrill. Omnimin koster normalt 299 kroner, men helsehelse.dk har lavet et godt tilbud, hvor at du kan købe EPA-GLA+, GLA+ og OmniMin alle produkter lavet af Biosym. Med denne pakke er alle behov for vitaminer, mineraler og fiskeolie dækket. Prisen for denne pakke var 1015 kroner men er nu faldet til 799 DKK

Klik her for at se tilbuddet

Fordele ved OmniKrill sammenlignet med almindelig fiskeolie

  • Omnikrill øger mængden af den gode koletorol i kroppen; og formindsker mængden af den dårlige. Derfor virker den på samme måde som de kendte Omega-3 fedtsyrer, bare bedre og hurtigere.
  • Ny forskning har vist, at krill-olien har en stærk og hurtig virkning på sundheden – hurtigere og bedre end almindelig fiskeolie.
  • En stor del af Omega-3 fedtsyrerne i krill-olie er bundet til fosfolipider.
  • Krill-olien har et naturligt indhold af antioxidanter, der sikre olien mod iltning og harskning.
  • Krill-olien har en antoxidativ effekt, der er 47 gange større end almindelig fiskeolie.

OmniKrill specifikationer

Indhold
1 kapsel
2 kapsler
Neptune Krill-olie400 mg800 mg
Marine fosfolipider
- EPA
- DHA
120 mg
60 mg
36 mg
240 mg
120 mg
72 mg
Astaxanthin500 μg1000 μg
No comments yet.

Skriv et svar

Classensgade 61 3. th. 2100 København Ø | tel: +45 21 72 95 12